7 saker du inte visste att du kunde göra med hjälp av LUPNUMBER

På LUP Technologies drivs vi av att jobba nära våra kunder för att hjälpa dem lösa vardagliga såväl som komplexa problem med hjälp av vår lösning LUPNUMBER. Med våra kunders behov och kravställningar i åtanke, så jobbar vi kontinuerligt för att utveckla en ännu bättre och mer relevant produkt. 

Emellanåt i våra dialoger upptäcker vi dock att våra kunder inte nyttjar den fulla potentialen som lösningen medför. För dig som är nyfiken på vår lösning eller som kanske rentav redan är kund hos oss, listar vi nedan sju (ofta förbisedda) områden där LUPNUMBER bevisat adderar värde.

  1. Kapacitetsplanera – med hjälp av statistikmodulen i systemet så kan peakar i leveranstider (per dag och tidpunkt) analyseras, varefter bemanning i den egna besöks- och / eller godshantering kan planeras.
  2. Implementera kunskapsprov – för att checka in på anläggningen går besökare igenom bildspel med bl.a. rutiner. Genom att addera ett kunskapsprov på slutet så kan anläggningsansvarig säkerställa att samtliga besökare har tagit till sig av  informationen.
  3. Addera detaljerad information – en del viktig information gällande exempelvis hur en last ska säkras eller lastas utelämnas ofta från bildspelet vid incheckning då den kan uppfattas som tung. I lösningen finns möjligheten att addera extra dokument för utskrift där denna typ av information enkelt kan förmedlas.
  4. Skala upp kommunikation – rutiner kan komma att behöva ändras snabbt, på en eller flera anläggningar samtidigt, vilket också ställer krav på skalbarhet. Detta görs såklart enklast via ett system, inte med hjälp av pappersinstruktioner.
  5. Minska stress – i lösningen så kan den genomsnittliga tiden för hur länge de ofta stressade förarna befinner sig på anläggning fås, vilket kan vara mycket relevant information att förmedla till besökare för att dra ner på stressnivåer vilket i sin tur minskar risken för incidenter. 
  6. Lös eventuella dispyter – i systemet loggas leveranshistorik, historik som kan visa sig vara värdefull för att enkelt lösa eventuella oenigheter mellan mottagare och speditör, exempelvis huruvida en leverans har mottagits eller ej.
  7. Integrera – processen för att hantera besökare och förenkla flödet inne på lastgården är ofta komplex och lutar sig på flertalet lösningar. LUPNUMBER går att integrera med flertalet, inklusive hårdvara som exempelvis körkortscanners eller alkoholmätare.

Kontakta oss gärna på info@luptechnologies.com om du vill veta mer, alternativ hör av dig till någon av dina befintliga LUP-kontakter för att diskutera din implementerade lösning.