LUP gästar Logistikpodden

16_9 Avsnitt 85 Jakob ArmöI avsnitt 85 av Logistikpodden får du möjlighet att lyssna på LUP Technologies’ grundare Jakob Armö. Upphovsmannen bakom LUPNUMBER® berättar i samtal med Per Olof Arnäs bland annat om vilken roll lastbilschauffören spelar i logistiksystemet samt hur fabriker kan göra sina transporter smartare.

Logistikpodden skriver:

“Jakob Armö är lastbilschauffören som tröttnade på allt strul som är förknippat med leveranser och som nu har skapat det som han kallar för ”lastkajernas Google”. I egna företaget LUP Technologies hjälper han industrier och chaufförer att utbyta digital information om allt det där praktiska som så ofta skapar problem och friktion vid en leverans. Det kan till exempel vara hur man hittar på fabriksområdet eller vilka säkerhetsföreskrifter som gäller. Inom forskningen är detta ett område som vi kallar Access Management och det är glödhett just nu.”

Du hittar Logistikpodden där poddar sänds eller via denna länk: https://logistikpodden.se/avsnitt/avsnitt-85-jakob-armo/

Logistikpodden är en podcast om logistik, transport och supply chain management. Genom samtal tillsammans med branschens kändisar, eldsjälar och experter får lyssnaren utforska logistikämnet och lära sig mer om logistikens värld på ett initierat men samtidigt lättbegripligt sätt. Programledare och upphovsman Per Olof Arnäs är idag verksam vid Chalmers tekniska högskola och har mångårig logistikerfarenhet både från näringsliv och akademi.