Ny kund: Scania CV

IMG_0742

Scania CV bygger ett nytt logistikcenter vid motorutlastningen i Södertälje med LUPNUMBER®. Enligt flera experter har Scania en världsledande effektivitet i sin produktionsprocess. Nu vill man göra logistiken vid logistikcentret ännu säkrare och smartare. Med hjälp av den lösning LUP Technologies tillhandahåller kan Scania CV bygga en obemannad ankomstregistrering för lastbilschaufförerna och samtidigt höja säkerheten inne på sitt område.

Fredrik Riddersholm, Project Manager på Scania Logistics Development, är förhoppningsfull inför beslutet att använda LUPNUMBER®:

”På logistikcenter vid motormonteringen testar vi LUPNUMBER i ett pilotprojekt. Vår förhoppning är att produkten kan öka säkerheten genom ökad riskmedvetenhet”

Ordern är också otroligt viktig för LUP Technologies. Jakob Armö, grundare och VD förklarar:

”Vi är väldigt glada att få förtroendet att leverera detta projekt till Scania CV. På LUP Technologies ser vi Scania som en förebild i branschen. Samtidigt delar Scania och LUP grundinställningen att en kedja inte är starkare än dess svagaste länk och att ständiga förbättringar är nödvändiga.”

 

Ansvarig för leveransen hos LUP Technologies är Carl Flogvall som har stor erfarenhet från liknande projekt. Projektet startar under hösten 2017.