Nya kunder och nya branscher för LUP!

blogg

LUP har knutit till sig ytterligare två nya anläggningar och fem nya företag. Nu kommer Ovako, Akzo Nobel, Domsjö Fabriker, SEKAB och Övik Energi använda sig av LUPNUMBER®. Med detta får LUP sina första kunder inom stål- och kemiindustrin.

Vi är väldigt glada över att meddela att LUPNUMBER® kommer att finnas på två nya platser, nämligen Domsjö Fabriksområde och Ovako Smedjebacken. Domsjö Fabriksområde ligger i Örnsköldsvik och består av flera företag, nämligen Akzo Nobel, Domsjö Fabriker, SEKAB och Övik Energi. Utöver att anläggningen består av flera företag kommer dessa även att ha stöd för flera typer av lastningar av kemiska ämnen. Detta betyder att Domsjös LUPNUMBER® kommer att vara det överlägset mest omfattande hittills och en stor milstolpe för oss.

Ovako är en utav Europas ledande tillverkare av kompontentstål och är baserade i 30 länder. Deras anläggning i Smedjebacken kommer att använda sig utav LUPNUMBER® för att hjälpa de ankommande lastbilschaufförerna med utlastningen av stålbalkar. Tillsammans med Domsjö gör detta att vi utökar vårat kundsegment av basindustrin och skapar en bättre grund för att expandera vår verksamhet.