13694554725_ce35f6c5df_b

Det nytänkande byggföretaget JM väljer nu att testa LUPNUMBER® vid nybyggnadsprojektet Nils i Malmö. Detta är första gången som vår produkt används för en byggarbetsplats.

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Projekten är ofta stora och komplexa och nya stadsdelar växer fram med ett fokus på hållbart samhällsbyggande. JM jobbar ständigt med att göra sin verksamhet säkrare för alla som arbetar på JM:s projekt. Två av de mest olycksdrabbade yrkesgrupperna är lastbilschaufförer och byggnadsarbetare. Vi vill hjälpa JM att göra arbetsmiljön säkrare för dessa genom vår implementation av LUPNUMBER®.

En särskild utmaning inom byggbranschen  är att byggnadsplatser är ständigt skiftande. Utmaningarna är många när det gäller att ta hand om en byggarbetsplats’ transporter. JM:s projekt Nils är beläget i centrala Malmö vid en av de mest trafikerade platserna i staden vilket skapar utmaningar för anläggningslogistiken. Vi ser fram emot att kunna hjälpa JM med att göra anläggningslogistiken säkrare och smartare och förenkla deras mottagande av lastbilstransporter. Målsättningen för JM och LUP Technologies är att uppnå högre säkerhet och bättre effektivitet vid bygget av JM:s projekt Nils.

 

Photo: News Øresund – Johan Wessman